Menu

Инструкция за Регистрация и работа в Портал

IРегистрация Регистрацията е достъпна за всички клиенти с активен договор за абонаментно обслужване и валиден е-мейл адрес за контакт.Необходимо е да въведете ЕИК и валиден е-мейл адрес за кореспонденция, за да получите автоматично генериран ПИН код и да продължите към стъпка за създаване на персонална парола.
Mediko

2. Въведете ЕИК и валиден е-мейл адрес за кореспонденция, записан в нашия crm. Преминете към следваща стъпка.

В случай, че порталът ви дава грешка и не можете да продължите към следваща стъпка е необходимо съдействие от наш сътрдуник. Моля, позвънете 02 42 48 948 за добавяне на желания от вас е-мейл или се обърнете към персоналния ви акаунт мениджър.

3. На въведената от Вас електронна поща ще получите писмо автоматично генериран ПИН код, който трябва да въведете, за да продължите към стъпка за създаване на персонална парола.

qweqweqw

Mediko

3. На въведената в предишната стъпка електронна поща ще получите писмо с автоматично генериран ПИН код, който трябва да въведете, за да продължите към стъпка за създаване на персонална парола.

Mediko

яяяя

Mediko

Активация

Mediko

Be informed

Subscribe to our newsletter and get the latest updates on new requirements, deadlines and other important info regarding health and safety.

Newsletter subscription successful!